L’Ajuntament de Barcelona beca 1.000 persones en situació d’atur o ERTE amb cursos d’idiomes : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona beca 1.000 persones en situació d’atur o ERTE amb cursos d’idiomes

23/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El projecte Reskilling Idiomes inclou formacions d’anglès, francès, alemany, italià, rus, àrab o xinès, certificacions, i cursos específics d’idiomes segons sectors (comerç, restauració i turisme), i un altre de presentacions en públic i redacció de documents

S’hi destina 1 milió d’euros, a través de Barcelona Activa, amb l’objectiu d’incrementar l’ocupabilitat de les persones treballadores en sectors estratègics de ciutat

És un acord amb el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), i hi col•laboren l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Al juny, s’han iniciat els primers cursos, en format online i híbrid

L’Ajuntament de Barcelona beca 1.000 persones en situació d’atur o ERTO amb cursos d’idiomes per ajudar en la seva ocupabilitat i capacitat de reinvenció en la vida professional. Ho fa a través del projecte Reskilling Idiomes, de Barcelona Activa, al qual s’hi destina una subvenció d’1 milió d’euros. Aquest és un acord amb el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), i els cursos s’impartiran en col•laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i el Servei de Llengües de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’objectiu és incrementar les possibilitats i opcions de feina de les persones treballadores en sectors estratègics de ciutat, per la qual cosa es vol potenciar el coneixement d’idiomes, una de les competències transversals més demanades en el món laboral, sobretot tenint en compte les noves tendències i el context que ha marcat la pandèmia.

Reskilling Idiomes són una sèrie de formacions per a l’aprenentatge i certificació de diferents llengües, prioritàriament l’anglès, per augmentar les possibilitats de tenir una feina. Per una banda, s’oferiran diferents nivells per a cada idioma, anglès (de l’A1 al C1), francès (de l’A1 al B1), alemany (de l’A1 al B1), italià (de l’A1 al B1), rus, àrab i xinès. I també es podrà triar fer preparació d’exàmens i l’obtenció de certificació de l’anglès. D’una altra banda, hi hauran cursos específics per sectors (restauració i comerç).

[…]

 

Descarregar en format PDF





Paraules clau

idiomes/ ocupació/