La Clariana de les Glòries s’obre per a activitats dirigides i lleure per a infants : Servei de Premsa

La Clariana de les Glòries s’obre per a activitats dirigides i lleure per a infants

29/06/2021

Es tracta d’una prova pilot que es farà des d’avui i durant els mesos de juliol i agost. Està previst que s’hi puguin fer algunes activitats dirigides per a adults i altres per a infants en el marc dels casals i activitats d’estiu

La segona fase d’obertura s’iniciarà l’1 de setembre amb la incorporació de més activitats i servei de gandules per consolidar un model de gestió i coproducció d’equipament a l’aire lliure

La Clariana de les Glòries s’obre a partir d’avui per a activitats dirigides i de lleure per a infants. Es tracta d’una prova pilot d’obertura progressiva i consolidar així un model de gestió i coproducció d’equipament a l’aire lliure.

En aquesta primera fase, que s’allargarà durant els mesos de juliol i agost, la gran zona verda de la Clariana acollirà algunes activitats dirigides i altres per a infants en el marc dels casals i les activitats d’estiu. Durant aquestes setmanes també s’iniciaran contactes amb les entitats i escoles de l’entorn per anar incorporant més activitats al calendari.

A partir del mes de setembre, la previsió és incorporar més activitats al calendari i un servei de gandules per a la ciutadania.

L’Ajuntament de Barcelona treballa per al foment, en aquest espai, d’activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania durant tot l’any.

La Clariana del Parc de les Glòries és un gran espai d’una hectàrea amb gespa. Al conjunt del parc, de 20.400 m2, també hi ha 400 arbres, més d’un quilòmetre de circuit esportiu, 175 seient per fomentar els espais d’estada i una zona de jocs infantils.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Clariana de les Glòries/ infants/