Joan Ramon Riera presenta El Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera presenta El Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts

01/07/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 2 de juliol, a les 11:00 hores (Espai 4, Palau de la Virreina, Rambla, 99) el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, presenta la 17a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts. L’acte comptarà amb la presència del director artístic del Festival Life Victoria de Barcelona, Marc Busquets, i amb el secretari del jurat, pianista i director d’orquestra, Ricard Estrada.

Del 5 al 10 de juliol tindrà lloc el Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts que se celebrarà en diferents equipaments del districte i que arriba enguany a la 17a edició. La participació està oberta a intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats que el 31 de desembre de 2021 tinguin entre 18 i 35 anys. Les categories convocades són dues: Instrumental: solistes (amb o sense acompanyament de piano), i de cambra (fins a un màxim de cinc intèrprets) i de cant: solistes lírics.

El certamen està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona (Districte de les Corts), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, l’Ass. Per l’Altre Cor Cremat – Ajut al Quart Món.





Paraules clau

Les Corts/ música/