Jaume Collboni presenta les novetats del Port Olímpic : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta les novetats del Port Olímpic

08/07/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 9 de juliol, a les 11.30 hores (Port Olímpic – Moll de Gregal), el primer tinent d’alcaldia i president de BSM, Jaume Collboni, presentarà les novetats del Port Olímpic. El primer tinent d’alcaldia estarà acompanyat del regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, i la directora general de B:SM, Marta Labata.

El Port Olímpic i el Zoo de Barcelona han iniciat un projecte de renaturalització del litoral, que contempla l’ambientalització dels dics submergits del Port per afavorir els fons marins i millorar la integració ambiental del Dic de Recer. El projecte té com a objectiu fomentar la diversitat biològica de la zona, la potenciació de sistemes naturals més productius i la sensibilització de la ciutadania en la conservació del medi marí.

 

 

S’inicia la instal·lació dels blocs de formigó naturalitzats que actuaran com a esculls artificials que permetran la colonització de diferents organismes i milloraran l’estat dels fons marins del litoral de Barcelona- Es revestiran els 4 dics submergits amb 2.000 peces de formigó, de 25 tones cadascuna, per assegurar-ne la seva estabilitat i reduir el fenomen de l’ultrapassament en els temporals.

Aquesta actuació forma part del de la rehabilitació de dic de Recer i el reforçament els 4 dics submergits, fent-los recréixer amb un nou dic revestit amb 2.000 blocs de formigó de 25 tones. que ha de garantir la seguretat i la correcta funcionalitat del Port. L’àmbit marítim del projecte preveu una intervenció per a reduir el fenomen de l’ultrapassament que pateix la infraestructura en cas de temporals.

Per a més informació, contacteu amb Comunicació de B:SM:
comunicacio@bsmsa.cat – Tlf:607 568 950

L’acte es podrà seguir per streaming a través d’aquest enllaç https://youtu.be/E9KHbNh9RJQ

Els mitjans interessant en fer preguntes podran fer-les enviant-les al telèfon 661 259 706.





Paraules clau

Port Olímpic/