Les 225 Beques ‘Premis Barcelona 2020’ de suport al teixit cultural, educatiu i científic de la ciutat ja tenen projectes guanyadors : Servei de Premsa

Les 225 Beques ‘Premis Barcelona 2020’ de suport al teixit cultural, educatiu i científic de la ciutat ja tenen projectes guanyadors

12/07/2021

Les beques estan impulsades per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) a proposta del Consell de Cultura de Ciutat, i tenen l’objectiu de donar suport al teixit cultural, educatiu i científic en un context de pandèmia

Han estat atorgades per tres jurats especialitzats i independents, que han valorat un total de 2.275 projectes 

El 37% de les beques s’han atorgat a dones, mentre que un 31% corresponen a homes i la resta s’han concedit a entitats

El proper dijous 15 de juliol a les 20 hores el Teatre Grec serà escenari d’una gala per retre homenatge públic a les persones i entitats guanyadores

ATENCIÓ MITJANS: Per poder assistir a la gala és imprescindible confirmar assistència a  premsaicub@bcn.cat

L’Institut de Cultura ha fet pública la resolució definitiva de les Beques Premis Barcelona 2020. Ja es coneixen els 225 projectes premiats en els tres àmbits, quatre línies i quinze modalitats diferents de les beques, pensades per donar suport al teixit cultural, educatiu i científic en el context extraordinari de la pandèmia. La relació completa dels projectes seleccionats es pot consultar al web barcelona.cat/suportalacultura.

El proper dijous 15 de juliol, en una gala al Teatre Grec de Barcelona presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb l’assistència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, es farà un acte públic de reconeixement a les persones i entitats becades.

 

Nota de premsaCompartiu aquest contingut