Jaume Collboni participa a la presentació de la Cimera “Future of Tourism World Summit” : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a la presentació de la Cimera “Future of Tourism World Summit”

13/07/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 13 de juliol, a les 11.30 hores (Recinte Modernista de Sant Pau, carrer de Sant Antoni María Claret 167, Sala Pau Gil), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido; el Delegat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; el president de la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç espanyoles, José Luis Bonet i el vicepresident de la Fundació Advanced Leadership (ALF), Jorge Brown, presentaran la Cimera “Future of Tourism World Summit”, que se celebrarà a Barcelona els dies 26 i 27 d’octubre.

Organitzada per la Fundació INCYDE i per la Fundació Advanced Leadership, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ​​l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​la Cimera té l’objectiu principal de trobar solucions al futur de la indústria turística, no només a Espanya sinó a la resta de món. La Cimera es desenvoluparà al voltant de set eixos que recullen els punts més importants i demandats pel sector, entre els quals destaquen la recuperació del turisme post-pandèmia, la sostenibilitat, les destinacions intel·ligents i la personalització en l’experiència de client.

Per abordar aquestes qüestions, es donaran cita organismes internacionals com l’Organització Mundial del Turisme (WTO), l’Organització Internacional del Treball (OIT), el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o la Comissió Europea (CE), a més de grans empreses i experts ponents de reconegut prestigi a nivell mundial, que convertiran l’espai en un escenari de diàleg i debat, en el qual s’analitzaran les claus de la recuperació i el camí cap a un model econòmic més sostenible i equitatiu.

Per a més informació: https://thefutureoftourism.org/

La roda de premsa es podrà seguir per streaming clicant al següent enllaç: https://youtu.be/0XIoppWKUHU

 

 

Els mitjans interessats en fer preguntes poden enviar-les per Whatsapp al telèfon 661259706. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 





Paraules clau

Future of Tourism World Summit/ turisme/