Jaume Collboni i Álvaro Porro presenten l’Acord de ciutat per a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030 : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Álvaro Porro presenten l’Acord de ciutat per a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030

14/07/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 14 de juliol, a les 12:30 hores (Saló de Cent i telemàticament), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, presenten l’Acord de ciutat per a l’”Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030. Reactivació i enfortiment d’una economia per a la vida a la ciutat #ESSBCN2030”.

 

 

L’Acord de ciutat és el resultat d’un procés iniciat el febrer de 2019 per tal d’elaborar, de forma compartida i inclusiva, una estratègia de foment i enfortiment de l’economia social i solidària a la ciutat de Barcelona. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Associació Economia Social i Catalunya (AESCAT) i l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de l’Estratègia #ESSBCN2030 i ha comptat amb una àmplia participació del teixit ESS de la ciutat.

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i també participaran el president de l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT), Guillem Llorens; la directora de la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, Laia Grabulosa; el representant de la Xarxa d’Economia Solidària, Jordi Via; i la gerent de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Anna Albareda.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).





Paraules clau

Economia Social i Solidària Economia Social i Solidària/