Xavier Marcé presideix la presentació de les propostes “Dissenyem Comerç” de Nou Barris : Servei de Premsa

Xavier Marcé presideix la presentació de les propostes “Dissenyem Comerç” de Nou Barris

14/07/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 de juliol, a les 14.00 hores (Espai Social La Prosperitat, carrer de Pablo Iglesias, 102), el regidor de Turisme i Indústries Creatives i regidor del districte de Nou Barris, Xavier Marcé, presideix la presentació de les propostes finals “Dissenyem Comerç” de Nou Barris. Un grup d’alumnes de l’escola de disseny L’Idem ha treballat durant tres mesos amb l’eix comercial La Rambleta. Ara ha arribat el moment de veure les seves propostes per a la dinamització del comerç de proximitat.

Per potenciar el comerç de proximitat i reactivar-lo amb propostes transversals i innovadores, l’Ajuntament de Barcelona ha impulsat el projecte “Dissenyem comerç”, unint escoles de disseny i eixos comercials.

En aquest programa, estudiants de disseny, moda, arts visuals, arquitectura o audiovisual de les diferents escoles de disseny i indústries creatives de la ciutat treballaran conjuntament amb el teixit comercial de la ciutat per elaborar propostes de dinamització i potenciació del comerç de barri. “Dissenyem comerç”, impulsat per la regidoria de Turisme i Indústries Creatives juntament amb la regidoria de Comerç, Mercats, Hisenda i Règim interior, Barcelona Activa i el Disseny Hub Barcelona, recollirà propostes per impulsar el comerç de proximitat amb les aportacions de joves talents de les indústries creatives.





Paraules clau

comerç/ Nou Barris/