Primera trobada institucional entre Jaume Collboni i el nou conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent : Servei de Premsa

Primera trobada institucional entre Jaume Collboni i el nou conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent

21/07/2021

Aquesta tarda ha tingut lloc la primera trobada institucional entre el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el nou conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent. La reunió ha tingut lloc a dependències de la Conselleria d’Empresa i Treball.

A la reunió també hi han assistit la regidora de Comerç, Mercats, Règim intern i Hisenda, Montserrat Ballarín; el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; i la comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat, Raquel Gil, entre d’altres. Per part de la Generalitat, la directora General de Turisme, Marta Domènech; el director General de Comerç, Jordi Torrades; i la directora del SOC, Ariadna Rectoret.

La trobada s’ha centrat en la cooperació institucional per consolidar la reactivació econòmica i han tractat diversos temes d’interès per ambdues institucions com són les polítiques actives d’ocupació, el turisme, el comerç, la reindustrialització i la facilitació de l’activitat econòmica.Compartiu aquest contingut