Ada Colau presenta les noves accions per lluitar contra les agressions LGTIBfòbiques : Servei de Premsa

Ada Colau presenta les noves accions per lluitar contra les agressions LGTIBfòbiques

23/07/2021

Dilluns 26 de juliol, a les 10.30 hores (Porta principal de l’Ajuntament, Plaça Sant Jaume), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; expliquen les noves accions que planteja el consistori per donar respost a les agressions al col·lectiu LGTBI i a les consegüents reivindicacions de la ciutadania.

 

 

Abans de la roda de la premsa es farà una foto de grup, amb alguns membres de les entitats del Consell Municipal LGTBI, a l’entrada de l’Ajuntament a plaça Sant Jaume. En aquesta porta estarà ubicada una estora de grans dimensions amb els colors de l’Arc de Sant Martí on es podrà llegir “Lgtbi-fòbia no ets benvinguda”. Aquesta forma part d’una campanya de sensibilització que instal·larà diverses estores amb missatge a les entrades de diferents equipaments municipals i en alguns accessos al transport públic.

Telemàticament, l’atenció a mitjans podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els mitjans interessats en fer preguntes podran enviar-les per WhatsApp al número de telèfon . S’hauran d’identificar amb nom i mitjà 678 446 323.Compartiu aquest contingut