Eloi Badia i Enric Tello presenten l’inici dels estudis per sumar Barcelona a la visió de l’economia del dònut : Servei de Premsa

Eloi Badia i Enric Tello presenten l’inici dels estudis per sumar Barcelona a la visió de l’economia del dònut

28/07/2021

Dijous 29 de juliol, a les 12.00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, i el catedràtic del Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial de la Universitat de Barcelona, Enric Tello, explicaran l’inici dels estudis per aplicar l’economia del dònut a la ciutat de Barcelona. L’economista de la Universitat d’Oxford i impulsora de l’economia del dònut a escala mundial, Kate Raworth, intervindrà mitjançant un vídeo durant la presentació.

 

 

L’acte es podrà seguir en directe des del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). Els mitjans interessats en fer preguntes, poden enviar-les per WhatsApp al telèfon 667 744 459. Hauran d’identificar-se amb nom, cognoms i mitjà.

 

Feu clic aquí
WhatAppCompartiu aquest contingut