Barcelona Activa atén un 9% més de persones, en ocupació i formació, i un 32% més d’empreses durant el primer semestre de l’any : Servei de Premsa

Barcelona Activa atén un 9% més de persones, en ocupació i formació, i un 32% més d’empreses durant el primer semestre de l’any

31/07/2021

S’ha ampliat la formació per a millorar competències professionals i s’han creat nous programes d’ocupabilitat per reduir l’atur a la ciutat i eliminar fonts de desigualtat en el nou context de pandèmia

L’agència de promoció econòmica municipal Barcelona Activa ha atès, durant el primer semestre de l’any 2021, 36.915 persones i 5.017 empreses, que han utilitzat els serveis de formació, ocupació i empreses. És un 9% més de persones i un 32% més d’empreses respecte al mateix període de 2020.

El 59% de les persones ateses han estat dones, un percentatge similar (58%) al primer semestre de 2020. Per grups d’edat, el més nombrós són les persones que tenen de 30 a 45 anys, tot i que l’increment de persones ateses s’ha produït a totes les franges d’edat.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut