La recollida selectiva de residus a la metròpilis se situa al 38,4% : Servei de Premsa

La recollida selectiva de residus a la metròpilis se situa al 38,4%

31/07/2021

Els resultats de recollida selectiva de residus a la metròpolis de Barcelona durant el 2020 han continuat la tendència al creixement que van mostrar durant el 2019, després que l’any 2018 se superés un estancament de gairebé una dècada al voltant del 35 %.

Així, l’índex de recollida ha estat del 38,4 %, 0,6 punts percentuals més que el 37,8 % de fa un any. Paral•lelament, la generació de residus ha disminuït, especialment la de la fracció resta. Tot i ser una millora, aquestes xifres no arriben als objectius marcats per la Unió Europea, que eren arribar al 50 % el 2020.

En un any marcat pel context de la pandèmia de covid-19, l’excepcionalitat de la situació pot haver introduït distorsions en l’evolució natural dels índexs. Malgrat tot, les tendències ja observades el 2019 s’han mantingut i, en general, tots els indicadors han millorat respecte fa un any.

Descarregar nota de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut