Laura Pérez explica el balanç del punt d’informació contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’oci nocturn al Front Marítim : Servei de Premsa

Laura Pérez explica el balanç del punt d’informació contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’oci nocturn al Front Marítim

26/08/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 27 d’agost, a les 10.00 hores, al Punt d’Informació contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques (cruïlla entre el Passeig Marítim de la Barceloneta i el carrer de Trelawny), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; i la coordinadora del dispositiu, Maria Gonzalez; atendran als mitjans per explicar el balanç del servei habilitat aquest estiu al Front Marítim.

Aquest punt ha estat operatiu els cap de setmana d’estiu amb l’objectiu de prevenir els possibles casos d’assetjament sexual i informar i assessorar a aquelles persones que pateixin violències masclistes, LGTBI-fòbiques o sexuals a l’espai públic en el context d’oci nocturn.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els professionals dels mitjans de comunicació interessats en fer preguntes, podran enviar-les per WhatsApp al telèfon 678 446 323. Hauran d’identificar-se amb nom i mitjà.





Paraules clau

LGTBI-fòbiques/ violències masclistes/