La Dreta de l’Eixample guanya un nou espai per a entitats al carrer Aragó : Servei de Premsa

La Dreta de l’Eixample guanya un nou espai per a entitats al carrer Aragó

28/08/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte ha finalitzat les obres per condicionar el local municipal d’Aragó 317 que s’anomenarà “Espai d’entitats xamfrà 317”

Tres entitats compartiran l’espai que vol contribuir a la dinamització i foment de l’associacionisme en el barri de la Dreta de l’Eixample

Compartiran el local dels baixos i l’altell l’Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample, l’Associació de Veïns Dreta Eixample i Casal Joves la Dreixa

Aquest mes de setembre entrarà en funcionament el nou “Espai d’entitats xamfrà 317”, situat als baixos de la finca de propietat municipal situada al carrer Aragó 317, i que compartiran tres entitats de la dreta de l’Eixample. En concret, compartiran el local dels baixos i l’altell l’Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample, l’Associació de Veïns Dreta Eixample i Casal Joves la Dreixa.

Per fer efectiva la cessió dels baixos, de propietat municipal, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per fer una cessió d’us en favor de l’Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample, per un termini d’un any, amb la finalitat de destinar-lo a la dinamització del barri i foment de l’associacionisme en el barri de la Dreta de l’Eixample, donant cabuda als diferents projectes que hi faran les diferents entitats que l’ocuparan.

El districte considera un guany que l’entitat comercial comparteixi espai amb l’entitat veïnal i de joves, atès que aquest ús compartit garanteix que estarà obert i amb les persianes amunt més hores durant el dia, atès els diferents horaris o necessitats de les diferents associacions.

El local forma part de la finca d’Aragó 317 que l’Ajuntament va adquirir el mandat passat per destinar-la a lloguer públic. El districte ha fet les obres de l’espai de la planta baixa i l’altell, d’uns 170 m2, per acollir despatxos i sales de reunions de les entitats. El districte ha finalitzat els treballs de condicionament del local que han tingut un cost de 360.000 euros.





Paraules clau

Eixample/