Rosa Alarcón assisteix a la presentació de l’XPRESBus X1, primera línia urbana semidirecta d’autobús de Barcelona : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la presentació de l’XPRESBus X1, primera línia urbana semidirecta d’autobús de Barcelona

16/09/2021

Divendres 17 de setembre, a les 10.00 hores (parada d’origen de la futura línia X1 a Francesc Macià. Diagonal-Francesc Macià, al costat de la parada del Tram), la regidora de Mobilitat i presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Rosa Alarcón, presentaran la línia X1 del nou servei semidirecte XPRESBus que a partir de dilluns, 20 de setembre, connectarà el centre de la ciutat amb els nodes intermodals de Francesc Macià i Glòries amb freqüències de 8 minuts.

La presentació consistirà en un recorregut entre Francesc Macià i Glòries en un dels autobusos que realitzen la marxa en blanc prèvia a la posada en servei. A continuació tindrà lloc l’atenció als mitjans.

També hi prendran part el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, i alcaldes i regidors dels municipis metropolitans que potencialment es beneficiaran de la nova connexió ràpida amb autobús.

 Compartiu aquest contingut