Les bandes musicals emergents de la ciutat es donen cita al Festival Brot : Servei de Premsa

Les bandes musicals emergents de la ciutat es donen cita al Festival Brot

21/09/2021

L’11a edició del Festival Brot recupera el seu format presencial i se celebrarà del 30 de setembre al 23 d’octubre. A partir d’avui es poden reservar les entrades gratuïtes pels concerts

Enguany s’han presentat 80 propostes, de les que s’han seleccionat 9 grups musicals i 9 solistes. En total s’han inscrit un total de 215 joves d’entre 14 i 29 anys

La 11a edició del Festival Brot recupera el seu format presencial, després d’una edició passada marcada per la pandèmia, i es posa en marxa avui amb l’obertura de la reserva d’entrades per als concerts que tindran lloc del 30 de setembre al 23 d’octubre.

El Festival Brot és una mostra de propostes musicals joves, en format concurs, que pretén promocionar i impulsar als nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les propostes musicals novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer en el panorama musical barceloní. Alhora, també té l’objectiu de difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

En l’edició d’enguany s’han presentat 80 propostes musicals, 72 en la categoria Brot i 8 en la categoria Embrió, el que representa un total de 215 joves inscrits. De les propostes presentades han estat seleccionades un total de 9 grups musicals i 9 solistes. Això suposa un total de 59 joves artistes, d’entre 14 i 29 anys, que mostraran el seu talent en les semifinals del Festival Brot a partir del proper 30 de setembre.

En aquesta edició es recuperen els concerts presencials seguint tots els protocols i mesures sanitàries establertes per les autoritats competents. L’aforament serà limitat i les entrades gratuïtes, per tant, serà necessari realitzar una reserva prèvia. La sol·licitud de les entrades s’ha habilitat avui i ja es poden reservar a través dels següents enllaços:

En català: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/427945?lang=ca
En castellà: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/427945?lang=es

 

Els concerts dels grups semifinalistes de l’edició 2021 se celebraran a diferents equipaments municipals de la ciutat. A continuació es detalla la programació:

Les propostes finalistes rebran el premi del jurat, valorat en 300€ per la categoria Brot i en 250€ per la categoria Embrió. El premi del públic correspon a 300€ i 150€ més, respectivament. Les bandes finalistes de la categoria Brot obtindran també 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les seves cançons, que també rebran els participants de l’Embrió.

A més, les propostes finalistes del Festival Brot són proposades per participar en alguns espais musicals de la ciutat com ara les festes de La Mercè, les festes de Santa Eulàlia – Lali Jove o Primavera als Barris, entre d’altres. En aquest sentit, dues de les propostes musicals guanyadores de l’última edició estaran presents als concerts de La Mercè 2021. Samuel Nagati i el grup Quiròfan actuaran el dia 25 de setembre al concert dels Jardins del Doctor Pla i Armengol.

El Festival Brot l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, impulsat des del Departament de Joventut, gràcies al treball conjunt dels diferents equipaments juvenils municipals que participen en el Festival Brot: EJ Boca Nord, EJ Garcilaso, EJ La Bàscula, EJ La Fontana, EJ Les Basses, EJ Palau Alòs, Casal de Joves de Les Corts, Casal de Joves del Coll i Centre Cultural Albareda.Compartiu aquest contingut