Ada Colau inaugura les jornades ‘Superilla Barcelona-La ciutat després de la covid’ : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura les jornades ‘Superilla Barcelona-La ciutat després de la covid’

04/10/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 d’octubre, a les 17.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, inaugurarà les jornades ‘Superilla Barcelona-La ciutat després de la covid’, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Barcelona que pretén ser un punt d’intercanvi per pensar com han de ser i com es volen construir les ciutats després de la pandèmia.

En aquest marc, persones de tot el món tindran l’oportunitat de compartir visions, experiències i pensar de manera conjunta com es vol que siguin les ciutats post-pandèmiques. L’esdeveniment tindrà lloc de demà a dijous i comptarà amb sessions on-line i presencials que tindran lloc a l’espai Fossat del Mercat de Sant Antoni.

La inauguració es podrà seguir per streaming a través de l’enllaç https://www.youtube.com/watch?v=YDL4qvxhUEo

La informació completa de les jornades es pot consultar en aquesta nota de premsa:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2021/10/03/tot-a-punt-per-a-les-jornades-superilla-barcelona-la-ciutat-despres-de-la-covid/

Paraules clau

superilla/