Gemma Tarafa explica l’extensió dels menús escolars amb menys carn vermella i més proteïna vegetal : Servei de Premsa

Gemma Tarafa explica l’extensió dels menús escolars amb menys carn vermella i més proteïna vegetal

04/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 d’octubre, (Escola Farigola del Clot. Hernán Cortés 6), la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, explica l’extensió del programa ‘Menús escolars més sans i sostenibles’ que proposa la instauració de menús amb menys carn vermella, més proteïna vegetal i més aliments de proximitat i temporada.

A les 11.45 hores els mitjans de comunicació que ho vulguin podran parlar amb el servei de cuina del centre educatiu i prendre imatges de la preparació del dinar, així com gravar el servei de menjador i parlar amb alguns dels infants que en fan ús sovint.

A les 12.30 hores, la regidora Gemma Tarafa atendrà els mitjans de comunicació per explicar en què consisteix el programa i com ha crescut des de la seva posada en marxa el curs passat.





Paraules clau

educació/ gastronomia/ Menús escolars més sans i sostenibles/ salut/