David Escudé presenta la Barcelona Triathlon by Santander 2021 : Servei de Premsa

David Escudé presenta la Barcelona Triathlon by Santander 2021

06/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 6 d’octubre a les 13.00 hores (Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona) el regidor d’Esports, David Escudé, presenta  la Barcelona Triathlon by Santander 2021, que se celebrarà el proper diumenge, dia 10 d’octubre.

La triatló de Barcelona d’aquest any constarà de dues competicions: l’Sprint, que serà una prova popular amb modalitats individual, per parelles i relleus, i per una altra banda, la Copa d’Europa de Triatló, una prova internacional en la qual participaran triatletes d’arreu del món.

El centre neuràlgic de la competició serà el front marítim de la ciutat, la zona de platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella, així com les instal·lacions municipals del Camp de Futbol Municipal Ca l’Aranyó-Agapito Fernández i el CEM La Mar Bella.

Totes dues proves es disputaran seguint el protocol sanitari de prevenció de la Covid-19, en la línia dels darrers esdeveniments esportius organitzats per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), garantint la seguretat de totes les persones que hi participen, tant esportistes com de l’organització.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 





Paraules clau

esports/