Laura Pérez i Jordi Rabassa participen en la inauguració de la plaça Sonia Rescalvo Zafra : Servei de Premsa

Laura Pérez i Jordi Rabassa participen en la inauguració de la plaça Sonia Rescalvo Zafra

06/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 6 d’octubre, a les 17.00 hores, al Parc de la Ciutadella (Glorieta de la Transsexual Sonia Rescalvo Zafra), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; i el regidor de Memòria Democràtica i del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, participen en l’acte d’inauguració de la plaça Sonia Rescalvo Zafra.

A l’acte també hi intervindran la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge; l’activista trans, Judith Juanhuix; el vicepresident del CMLGTBI, Rodrigo Araneda Villasante; i el representant del FAGC, Eugeni Rodríguez. Després de la descoberta de la placa i dels parlaments institucionals i de les entitats, tindran lloc les actuacions musical de l´Arli i la perfomance de Keops Guerreo.

Sonia Rescalvo Zafra donarà nom a tota la plaça ubicada dintre del Parc de la Ciutadella, prop de la confluència dels carrers Pujades i Wellington, on es troba la glorieta on va ser brutalment assassinada, l’any 1991, d’una pallissa per un grup de neonazis per la seva condició de dona transsexual.

L’acte es pot seguir en directe  a través del següent enllaç: https://youtu.be/53WcyBbRuQI

 

 





Paraules clau

Sonia Rescalvo Zafra/