Xavier Marcé participa al I Foro Urbano de España “Ciudades y Territorios en la recuperación social y económica” de Sevilla : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa al I Foro Urbano de España “Ciudades y Territorios en la recuperación social y económica” de Sevilla

07/10/2021

El regidor de Turisme i Indústries Creatives. Xavier Marcé ha participat aquest matí al I Foro Urbano de España, celebrat a Sevilla. Marcé ha compartit la taula de debat “Mejores Prácticas en las ciudades patrimoniales” amb responsables de Turisme dels Ajuntaments de Bilbao i Sevilla i el director de la companyia de Turisme del Govern de Puerto Rico. En la seva intervenció, ha destacat la voluntat de Barcelona de liderar de nou el turisme urbà, tot afrontant un programa integral de sostenibilitat turística basat en la digitalització, la mobilitat, la descentralització cultural i creativa o la gestió eficient i controlada de l’allotjament turístic, entre altres aspectes. Marcé, també ha subratllat l’esforç perquè el patrimoni industrial recuperat tingui un ús preferent per a la ubicació de les indústries creatives.

 

 

La I edició del Foro Urbano de España amb el títol “Ciudades y Territorios en la recuperación social y económica” l’organitza l’Ajuntament de Sevilla en col·laboració amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Fins al 7 d’octubre, alcaldes i regidors de ciutats de l’estat i representants d’altres països reflexionaran i compartiran estratègies sobre turisme, cultura i sostenibilitat. El fòrum vol ser també una plataforma per a l’intercanvi i networking entre el sector públic i el privat, amb el món acadèmic i amb la societat civil.Compartiu aquest contingut