Un gran espectacle en homenatge als agents que ens porten el plat a taula inaugura la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible : Servei de Premsa

Un gran espectacle en homenatge als agents que ens porten el plat a taula inaugura la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

13/10/2021

Dijous 14 d’octubre, a les 19:30 hores a la plaça Sant Jaume, arrenca la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible amb un acte coral, musical i participatiu, obert al públic amb inscripció prèvia gratuïta, en què prendran la paraula els agents del cicle alimentari: pagesia, pescadors, ramaderes, paradistes de mercat, xefs i repartidors de menjar seran els protagonistes d’un espectacle interpretat per l’orquestra mecanitzada de Cabo San Roque.

 

 

Una gran bastida davant la façana de l’Ajuntament de Barcelona esdevindrà l’escenari vertical des d’on els intèrprets dialogaran amb la ciutadania assistent, que participarà activament en una creació musical col·lectiva composada especialment per a l’ocasió. Un tribut a tots aquells agents que formen part dels circuits alimentaris i que són clau per als objectius del projecte Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021: transformar el sistema alimentari per fer front a l’emergència climàtica, renovar la relació entre el món rural i l’urbà, generar més oportunitats econòmiques per als sectors de proximitat i impulsar dietes més saludables i sostenibles accessibles per a tothom.

L’espectacle està ideat per Virginia Angulo i Martin Garber, comissaris de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible; amb escenografia i composició musical de Cabo San Roque (Laia Torrent i Roger Aixut); direcció escènica i coordinació a càrrec d’Edi Pou. Els participants són:

L’espectacle té una durada aproximada d’una hora i també es pot seguir per streaming a través del lloc web del Servei de Premsa.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS: L’espectacle compta amb un espai reservat per premsa amb confirmació prèvia a PremsaCMAS@bcn.cat o al 657515361.Compartiu aquest contingut