Jaume Collboni presenta la Mesura de Govern d’Impuls a l’Economia Blava : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta la Mesura de Govern d’Impuls a l’Economia Blava

14/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 15 d’octubre, a les 10.30 hores (Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB), Sala  World Race, Moll de Llevant, 1), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, presenta la Mesura de Govern d’Impuls a l’Economia Blava, en el marc d’un acte amb les més de 70 entitats públiques i privades que han col·laborat en la creació d’aquesta mesura.

 

 

L’Ajuntament de Barcelona fa una aposta de ciutat perquè el potencial del litoral barceloní es transformi i lideri un canvi socioeconòmic per afavorir les activitats econòmiques i socials vinculades amb els àmbits aquàtics. Un canvi que suposarà un benefici en termes d’economia sostenible, d’innovació, de foment del mercat de treball de qualitat i del gaudi de la cultura, patrimoni i infraestructures marítimes de Barcelona. A més, es realitza de la mà dels centres de coneixement, de l’ecosistema empresarial i emprenedor blau i de la ciutadania.

A més del primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, a l’acte participaran el regidor de Sant Martí i d’Esports, David Escudé, la directora de projectes d’innovació empresarial de Barcelona Activa, Anna Majó, el president del Port, Damià Calvet, l’expert i pioner en acció climàtica i cofundador de Greenpeace, Rémi Parmentier, i representants de l’escosistema empresarial blau de la ciutat.

L’acte i l’atenció als mitjans  es podrà seguir presencialment i per streaming al següent enllaç: https://youtu.be/vkFxZLuq6CA

Els mitjans interessats en fer preguntes podran enviar-les per Whatsapp al telèfon 661 259 706. Hauran d’identificar-se amb nom i mitjà.





Paraules clau

Economia Blava/