Comença el període per a descarregar-se els 280.000 Bonus Consum : Servei de Premsa

Comença el període per a descarregar-se els 280.000 Bonus Consum

17/10/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

A partir de demà es podran descarregar aquests bonus per valor de 20 euros que la ciutadania podrà bescanviar per productes o serveis a establiments adherits a la iniciativa

Dels 20 euros, la persona interessada només n’haurà de pagar 10 euros i els 10 euros restants els subvencionarà l’Ajuntament de Barcelona, que destina a aquesta acció més de 3 milions d’euros

El projecte l’impulsa l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Barnacom, Comertia, Pimec, Foment del Treball, Gremi de Restauració, Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i Gremi d’Hotels

A partir de demà, dilluns 18 d’octubre, la ciutadania ja podrà descarregar-se els prop de 280.000 Bonus Consum que busquen incentivar el consum local i presencial de productes, serveis i restauració durant l’any 2021. Aquests bonus són fruit de la tasca de col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i Barnacom (l’entitat que agrupa els eixos comercials de la ciutat aglutinats en Barcelona Comerç i Barcelona Oberta).

 

 

Els Bonus Consum són uns vals que la ciutadania podrà descarregar a través de la plataforma BCNMarket (bcnmarket.barcelona) per valor de 20 euros. D’aquests, la persona beneficiària només en pagarà 10 euros i els 10 restants els aportarà l’Ajuntament de Barcelona. Així, es busca que la inversió tingui un efecte multiplicador i ajudi a la recuperació d’aquest sector econòmic.

L’Ajuntament de Barcelona destina 3.040.000 euros per a l’impuls d’aquesta acció. Els bonus que es podran bescanviar presencialment fins el 31 de desembre de 2021 en qualsevol establiment adherit a la iniciativa. Els establiments s’hi poden adherir a través de la següent adreça electrònica bcnmarket.barcelona.

Així, la persona interessada accedirà a BCNMarket i podrà reservar directament el bonus i descarregar-lo. Amb el document i una identificació personal, la persona podrà desplaçar-se a qualsevol establiment adherit a aquesta iniciativa per adquirir el producte o servei que desitgi i bescanviar el val. Només es podrà emprar un per compra.

Cada bonus tindrà un termini de bescanvi de 15 dies, un cop transcorregut aquest temps caducarà. Les persones consumidores només podran ser titulars de tres bonus sense bescanviar i només podran adquirir-ne de nous un cop hagin bescanviat els anteriors o aquests hagin caducat.

Aquesta iniciativa la impulsa l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Barnacom, Comertia, Pimec, Foment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

El projecte forma part de l’acord pressupostari amb ERC.

 

Paraules clau

Bonus Consum/