La Guàrdia Urbana deté un home que va cremar dos vehicles i diferents elements de mobiliari urbà a Sant Andreu : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home que va cremar dos vehicles i diferents elements de mobiliari urbà a Sant Andreu

28/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’home va provocar set incendis en el barri de Sant Andreu del Palomar la nit de dilluns

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Nocturna de Sant Andreu i Sant Martí van detenir dilluns al vespre un home de 27 anys per haver provocat diferents incendis al barri de Sant Andreu del Palomar.

Els fets van tenir lloc quan els agents van ser avisats d’un incendi a l’alçada del número 586 de l’Avinguda Meridiana on estava cremant un contenidor, una motocicleta i un turisme. Fruit d’aquest incendi també es va veure afectada la porteria d’un immoble. Minuts després van ser alertats de més incendis que el cos de Bombers anava extingint.

Els agents, coneixedors que en aquesta zona s’havien produït anteriorment altres incendis a la via pública, van decidir seguir la ruta dels incendis per intentar localitzar el suposat autor material dels fets.

En el carrer de Concepció Arenal van observar un individu que observava com cremava una caixa de cartró al costat d’un contenidor. Quan es van acostar van observar com l’home desprenia una forta olor a cremat, tenia les mans tacades de sutge, una bossa plena de diaris i cartró i un encenedor.

Davant aquests indicis els agents van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de danys.

En total el detingut provoca suposadament set incendis seguint un recorregut a peu on es veuen afectats una motocicleta que va quedar completament  calcinada, un vehicle, un contenidor de paper, dues porteries d’immobles danyades i diversos contenidors petits de recollida selectiva de matèria orgànica.

 





Paraules clau

incendis/ prevenció/ Sant Andreu/ seguretat/