Xavier Marcé i Álvaro Porro participen demà al recorregut inaugural de la Fira Terra i Gust : Servei de Premsa

Xavier Marcé i Álvaro Porro participen demà al recorregut inaugural de la Fira Terra i Gust

28/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 Divendres 29 d’octubre, a les 16:00 hores, el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Francesc Xavier Marcé, i el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona,  Álvaro Porro,  faran un recorregut inaugural de la Fira Terra i Gust de Gastronomia Justa i Sostenible a la Rambla de Santa Mònica, guiat per Danielle Rossi, president d’Slow Food Barcelona i Sergi de Meià, cuiner especialitzat en cuina catalana de proximitat i ecològica.

La nova mostra de restauració, organitzada per Slow Food Barcelona i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de Turisme de Barcelona, l’Ajuntament i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, oferirà fins diumenge un tast de restaurants que aposten per la gastronomia sostenible, un mercat de petits productors, l’espai Barcelona Beer Festival amb cerveses artesanes de proximitat i showcooking, així com xerrades i debats amb l’alimentació sostenible com a tema central.

Després d’una degustació, a les 17:30 hores, es presentarà Tothom a taula! Retrats de l’ecosistema alimentari sostenible d’una Barcelona en transformació. El director de la revista Arrels, Josep Sucarrats, conversarà amb els autors del llibre, el periodista Jordi Bes Lozano i la fotògrafa Lucía Herrero. A continuació tindrà lloc un col·loqui amb tres dels seus protagonistes: Olivier Chantry, pagès ecològic del Parc Agrari del Baix Llobregat; Isabel Coderch, fundadora i directora de la consultoria Te lo sirvo verde; I Marina Monsonís, artista visual i activista de l’àmbit alimentari.

La mostra se celebra en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible i com a cloenda de la Setmana Ciutadana.





Paraules clau

Fira Terra i Gust/