Montserrat Ballarín assisteix a la festa del 50è aniversari del trasllat del Born a Mercabarna : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la festa del 50è aniversari del trasllat del Born a Mercabarna

05/11/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 7 de novembre, a les 11:00 hores, la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, assistirà a la diada festiva per commemorar el 50è aniversari del trasllat del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de l’antic mercat del Born a Mercabarna, al 1971. La previsió és que l’acte reuneixi més de 1.000 persones, entre majoristes, treballadaors del mercat i detallistes.

L’esdeveniment, organitzat per Mercabarna i l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM), comptarà també amb la presència de majoristes i treballadors que van viure el canvi de l’antic mercat del Born a Mercabarna. De fet, els majoristes explicaran com van viure el canvi del Born a Mercabarna.

La festa començarà amb una bicicletada en què els participants podran viatjar virtualment del Born a Mercabarna. Una exposició fotogràfica recordarà la història comercial de l’antic mercat del Born, el trasllat del Mercat Central de Fruites i Hortalisses a Mercabarna i com aquest mercat s’ha convertit en un dels més importants d’Europa.

Els infants podran participar en tallers centrats a descobrir i experimentar amb fruites i hortalisses, i tots els participants podran degustar productes saludables de tardor. La festa acabarà amb un concert de rumba.

El punt de trobada serà al Punt d’Informació de Mercabarna (carrer Major de Mercabarna, 76). Barcelona

Confirmació d’assistència: lapuente@mercabarna.cat





Paraules clau

born/ mercabarna/