Barcelona subvenciona 11 projectes amb els ajuts a la innovació urbana de “La ciutat proactiva” : Servei de Premsa

Barcelona subvenciona 11 projectes amb els ajuts a la innovació urbana de “La ciutat proactiva”

12/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Les 11 propostes guanyadores de la segona edició de “La ciutat proactiva” busquen impulsar una transició digital justa i inclusiva i millorar la sostenibilitat urbana, per fer front a l’emergència climàtica

La presentació de les propostes guanyadores s’ha fet en el marc de la Barcelona Innova Week i ha comptat amb la participació de la tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet i un representant de cada un dels projectes guanyadors que ha explicat breument la solució proposada

El total de la convocatòria d’ajuts ha estat de 627.000 euros, amb vuit projectes grans subvencionats i tres microprojectes

 

 

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant BIT Habitat, el Centre d’Innovació Urbana de Barcelona, ha resolt els projectes guanyadors de la segona edició de “La ciutat proactiva. Barcelona en acció”, una convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació urbana. En concret fruit d’aquesta segona edició es subvencionaran un total de 11 projectes que aporten solucions per garantir una transició digital justa i inclusiva, i millorar la sostenibilitat urbana per fer front a l’emergència climàtica. En total la convocatòria ha destinat 627.000 euros a subvencionar propostes que busquen promoure nous models de ciutat que siguin més resilients des del punt de vista social, econòmic, ambiental i polític.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Paraules clau

innovació urbana/