Janet Sanz participa en la presentació del Pla Director Urbanístic de la Terminal Logística Intermodal del Port de Barcelona : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la presentació del Pla Director Urbanístic de la Terminal Logística Intermodal del Port de Barcelona

15/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 16 de novembre, a les 12.30 hores (Auditori del Service Center. ZAL Port. Avinguda Ports d’Europa, 100, Barcelona), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en la presentació del Pla Director Urbanístic, PDU de la Terminal Logística Intermodal del Port de Barcelona. El document Pla, elaborat per Barcelona Regional, ha estat consensuat entre el Port de Barcelona i els ajuntaments de Barcelona i del Prat, amb l’impuls i gestió de la Direcció general d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya. Ara s’iniciarà un procés participatiu i finalment l’aprovarà la Comissió d’Urbanisme.

També hi participaran el president del Port de Barcelona, Damià Calvet;  l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i el Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra i hi assistiran representants de Barcelona Regional.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Pla Director Urbanístic de la Terminal Logística Intermodal/ Port de Barcelona/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina