Tret de sortida del Gran Recapte d’Aliments des del mercat de Sants : Servei de Premsa

Tret de sortida del Gran Recapte d’Aliments des del mercat de Sants

19/11/2021

La 13a edició del Gran Recapte té lloc dels dies 19 al 27 de novembre per mobilitzar la ciutadania per a fer donacions alimentàries als punts de recollida habilitats en els establiments

Els mercats municipals se sumen un any més augmentant la seva participació amb 13 mercats, on els dies 19 I 20 les persones voluntàries ajudaran a recollir els aliments i les donacions econòmiques

Als mercats de Sants i Ninot, hi haurà 4 voluntaris per mercat que recolliran les donacions econòmiques amb la nova App del Gran Recapte

La 13a edició del Gran Recapte d’Aliments s’ha presentat aquest matí al Mercat de Sants de Barcelona i tindrà lloc del 19 al 27 de novembre. És una acció solidària per mobilitzar la ciutadania per fer donacions alimentàries als punts de recollida habilitats en els establiments que hi col·laboren.

 

 

A l’acte de presentació de la campanya del Gran Recapte d’Aliments ha participat la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, que ha declarat que és un honor per a la  xarxa de mercats municipals “que donen servei a la ciutadania, són prescriptors dels aliments de la millor qualitat, són l’ànima del barri on estan ubicats, i sempre són solidaris i sensibles amb els temes socials, com el Gran Recapte on participen i són molt actius” i ha afegit: “vull fer un agraïment també, a la tasca diària que fan els voluntaris dels Bancs dels Aliments, especialment el de Barcelona, que ajuden a pal·liar la pobresa alimentària que existeix, i que se sumen a la feina que fem des dels serveis públics, com s’ha vist durant la crisi també alimentària provocada de la pandèmia”.

Enguany, els mercats municipals s’hi sumen un anys més, augmentant la seva participació amb 13 mercats. El mercats presents a la campanya del Gran Recapte 2021 són: Santa Caterina, Clot, Concepció, Estrella, Sant Gervasi, Horta, Mercè, Ninot, Provençals, Sant Andreu, Sarrià, Sants i Abaceria. Els dies 19 I 20 de novembre les persones voluntàries ajudaran a recollir els aliments i també les donacions econòmiques.

Per segon any consecutiu, la ciutadania podrà fer aportacions econòmiques a través de l’App del Gran Recapte. Als mercats de Sants i Ninot, hi haurà 4 voluntaris per mercat que ajudaran a les persones que vulguin fer la seva donació monetària a fer servir l’aplicació.

 

Enllaç a més informació

Espot Gran Recapte 2021Compartiu aquest contingut