Acte de commemoració del Dia Mundial en Record de les Víctimes de Trànsit : Servei de Premsa

Acte de commemoració del Dia Mundial en Record de les Víctimes de Trànsit

21/11/2021

La ciutat de Barcelona commemora el Dia Mundial en Record de les Víctimes de Trànsit en un acte celebrat en el monument instal·lat en el seu honor al costat del passeig Marítim de Nova Icària.

A l’acte, que té lloc cada tercer diumenge de novembre, han assistit el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; el Director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel, el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’Intendent Major Pedro Velázquez, i representants de les Associacions de Víctimes de Trànsit P(A)T i Stop Accidents.

 

 

 

En el que portem d’any han mort 11 persones en sinistres de trànsit a la ciutat de Barcelona. Set eren motoristes, dos conductors de vehicles de mobilitat personal, un conductor d’autobús i un vianant que va ser atropellat per un turisme.Compartiu aquest contingut