Detingudes tres persones que robaven objectes del Punt Verd : Servei de Premsa

Detingudes tres persones que robaven objectes del Punt Verd

23/11/2021

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Sants-Montjuïc, de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Reforç a les Emergències i la Proximitat van detenir la setmana passada tres persones per un presumpte delicte de robatori amb força en el Punt Verd de Montjuïc.

Agents dels cos de policia de la ciutat van iniciar un dispositiu amb la finalitat de prevenir els delictes de robatori amb força que estava patint el últims mesos aquesta instal·lació on, a part de del material robat, causaven importants danys materials i fins i tot van arribar a amenaçar el personal de seguretat del recinte.

El dispositiu de vigilància va finalitzar quan els agents van observar que tres persones accedien al recinte del Punt Verd saltant diverses tanques i començaven a introduir en bosses de gran mida objectes que seleccionaven dels diferents contenidors situats al interior del recinte.

Els tres individus van ser detinguts quan sortien de les instal·lacions i tots els objectes van ser recuperats.

 

 Compartiu aquest contingut