L’Eixample acull les tradicionals fires de Nadal : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

L’Eixample acull les tradicionals fires de Nadal

27/11/2021Temps estimat de lectura: 3 minuts

La Sagrada Família es vesteix de Nadal amb la tradicional fira que obre portes aquest dissabte 27 de novembre amb un total de 68 parades

A partir del 17 de desembre torna la Fira de Reis de la Gran Via de les Corts Catalanes amb 173 parades

L’Eixample acull un any més la fira de Nadal de la Sagrada Família, el mercat nadalenc de més tradició del districte. Reuneix parades d’avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits. Una fira nascuda als anys seixanta que està ubicada la plaça de la Sagrada Família. La fira tindrà lloc entre els dies 27 de novembre i 23 de desembre de 2021, des de les 10 hores del matí fins les 21 hores, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 hores.

El mercat compta amb un total de 68 parades que es distribueixen de la següent manera:

Una fira amb esperit gaudinià

En aquesta edició, la Fira ha programat una dotzena d’activitats, com conta contes, tallers i jocs, algunes d’elles en col·laboració amb la Junta Constructora de la Sagrada Família i la Xarxa Dos Deu. Durant tota la Fira es podrà participar en el joc “Troba els caganers”, en què els participants hauran de trobar vuit caganers blancs amagats entre les parades (sorteig de 75€). (Adjunt el programa)

 

La Fira de Reis tornarà a la Gran Via de les Corts Catalanes a partir del 17 de desembre

A partir del 4 de desembre començarà el muntatge de la tradicional Fira de Reis de la Gran Via de les Corts Catalanes. La fira estarà oberta entre els dies 17 de desembre i el 6 de gener i ocuparà el tram de la Gran Via comprès entre els carrers Muntaner i Rocafort.

La fira restarà oberta des de les 10 h del matí fins les 21 h, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h, a les andanes laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Muntaner i Rocafort.

Aquesta edició de la Fira comptarà amb 173 parades de diferents sectors:

 

Descarregar enllaç relacionatCompartiu aquest contingut

Paraules clau
Eixample/ fires/ fires de Nadal/ nadal/ Nadal 2021/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina