Barcelona lliura les Medalles d’Honor de Barcelona 2021 : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona lliura les Medalles d’Honor de Barcelona 2021

30/11/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lliurat avui les Medalles d’Honor de Barcelona 2021, en un acte que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte ha començat amb unes paraules de condol i un minut de silenci per la família que avui ha perdut la vida en un incendi originat en un local de la plaça Tetuan.

 

 

El plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona del 23 de juliol de 2021 va aprovar les Medalles d’Honor de Barcelona 2021. Amb aquest guardó, l’Ajuntament reconeix els veïns, les veïnes i les entitats de la ciutat que amb la pràctica de la seva labor professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i dels valors cívics. Moltes de les propostes d’enguany posen en valor la tasca en la lluita contra la Covid-19 i són una representació de la societat barcelonina, de com ha fet front a aquesta crisi i dels valors que ha fet falta posar en joc. Les Medalles d’Honor de l’any 2020, de fet, ja van ser atorgades en aquest mateix context.

Enguany, de les 25 propostes de Medalles, 18 van destinades a entitats i col·lectius de la ciutat, mentre que 7 es concedeixen a títol individual. De les propostes a títol individual hi ha tres homes i quatre dones, complint així un any més amb els criteris de paritat.

 

 

En nom de tots les persones guardonades ha parlat la presidenta de la Federació Salut Mental Catalunya, Enriqueta Vidal.

 

 

Entitats i persones guardonades: Federació Salut Mental Catalunya, Xarxa dels drets dels infants, Coordinadora Familiars de Residències 5+1, Transports Metropolitans de Barcelona, Institut Municipal de Serveis Socials, Equips d’Atenció Primària de Ciutat Vella, Equip Femení absolut waterpolo Club Natació Atlètic-Barceloneta, Associació Hèlia, Sra. Irene Beltran Ruíz , Sr. Lluís Llanas Rigol, Fundació Mans a les Mans, Sra. M Dolors Estivill Martínez, Menjador social “El pa de Sant Oleguer, Sra. Flora Miserachs, La Gleva Teatre, Club d’Escacs tres peons, Sr. Víctor Nubla, Carmel Comerç, Casals Comunitaris d’Horta-Guinardó, Unió de Comerciants del pg. Fabra i Puig “Fabra Centre”, Club de Futbol Montañesa, Sra. Magdalena Juvé i Escriu, Ass. Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (G.A.G), Sr. Miquel Mateu Ballesté, AA.VV Verneda-Via Trajana.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Medalles d’Honor de Barcelona 2021/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina