Montserrat Ballarín lliura els premis de la iniciativa “Els llums de Nadal il·luminen el comerç a Ciutat Vella” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín lliura els premis de la iniciativa “Els llums de Nadal il·luminen el comerç a Ciutat Vella”

01/12/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 2 de desembre, a les 20:00 hores (plaça de l’Àngel), la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, lliurarà el premi a l’aparador més innovador de la iniciativa “Els llums de Nadal il·luminen el comerç a Ciutat Vella”. L’acte tindrà lloc a la plaça de l’Àngel.

Prèviament, a les 17:00 hores, la regidora participarà del recorregut pels diversos establiments que s’han sumat al projecte. El punt de trobada serà La Manual Alpargatera (carrer Avinyó, 7). Els aparadors es podran veure fins el 7 de gener.

“Els llums de Nadal il·luminen el comerç” és una iniciativa de Barcelona Centre de Disseny i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona per tal de dinamitzar i innovar en comerç de proximitat a diferents barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. L’acció pretén aconseguir que els comerços més tradicionals i emblemàtics incorporin el disseny com a aliat per innovar i alhora que es vol donar visibilitat al talent creatiu de la ciutat, vincular el disseny al sector del comerç i apropar el disseny a la societat. La idea essencial és que l’enllumenat de Nadal, subscrit fins ara al carrer, envaeixi els aparadors de les botigues i que esdevingui la part fonamental del projecte de disseny d’un aparador.

A Ciutat Vella també participen el Districte de Ciutat Vella, Barnacentre i l’Associació d’Establiments Emblemàtics i s’ha convidat 9 escoles de disseny a crear la decoració dels aparadors de 10 botigues. Les escoles de disseny que aquest any participen a través dels seus estudiants de grau superior són: Ártidi Home of Retail Inventors, Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, Escola Massana, ESDAPC, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (Universitat Ramon Llull), ESDi Escola Superior de Disseny, ESEIAAT (UPC Barcelona TECH), IED Barcelona Centre Superior de Disseny i LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny de Barcelona.





Paraules clau

Ciutat Vella/ llums nadal/ llums nadal 2021/ nadal/ Nadal 2021/