Xavier Marcé ha participat a la VII edició del Pitching Audiovisual que acosta el talent jove a la indústria audiovisual : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Xavier Marcé ha participat a la VII edició del Pitching Audiovisual que acosta el talent jove a la indústria audiovisual

02/12/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

El regidor de Turisme i Indústries Creatives,  Xavier Marcé ha participat aquest matí a la a la VII edició del Pitching Audiovisual.

Es tracta de l’activitat central de la Setmana del Talent, que organitza anualment el Clúster Audiovisual de Catalunya per connectar el talent jove que surt de les escoles audiovisuals i la indústria. Una seixantena d’estudiants  presenten  a productores i televisions continguts i formats audiovisuals innovadors, destaca enguany que el 74% d’aquestes propostes són produccions en català.

 

 

L’acte d’inauguració ha comptat també amb la participació de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; el director executiu d’Acció, Joan Romero i Miquel Rutllant, President del Clúster Audiovisual de Catalunya.

Marcé ha destacat l´espai que representa el Pitching audiovisual perquè “fomenta el diàleg, l’intercanvi i l’accés al mercat de nou talent i les noves propostes creatives.”

Ha assenyalat també el paper que té el Clúster i espais com aquest en el debat “sobre  el  procés complex de transformació del sector i les estratègies per col·locar el contingut local al mapa mundial així com la distribució com un vector essencial per a la sostenibilitat del sector.”

 

 

Entre avui i demà una seixantena d’estudiants de 19 centres universitaris presentaran un total de 35 projectes audiovisuals de ficció, no ficció, formats de televisió, noves finestres i videojocs en format pitch de 7 minuts davant empreses que lideren la indústria audiovisual a Catalunya com Minoria Absoluta, Veranda, Brutal Media, Lavinia, Filmin, entre d’altres.

Més informació: https://setmanadeltalent.clusteraudiovisual.catCompartiu aquest contingut

Paraules clau
indústria audiovisual/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina