Acte de presentació de la Campanya del Nadal 2021 a Barcelona : Servei de Premsa

Acte de presentació de la Campanya del Nadal 2021 a Barcelona

03/12/2021Temps estimat de lectura: 1 minutDijous 9 de desembre, a les 11.30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el comissari de la campanya, Oriol Martí Sambola, presentaran el programa d’activitats del Nadal 2021 a la ciutat en un acte al Saló de Cent.

A l’acte també hi participaran la creadora de Tants Nadals, la realitzadora Núria Gimenez Lorang acompanyada de Marcel.lí Bayer, membre de la formació musical Seward, també hi intervindrà Iolanda Monsó de l’Estudi Domestic Data Streamers responsables de la instal·lació interactiva que es trobarà de la Plaça Universitat.

A l’acte de presentació s’explicaran les iniciatives i activitats que se celebraran al centre i als barris de la ciutat durant la campanya de Nadal. Quaranta dies d’activitats, concerts i propostes gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb desenes d’entitats públiques i privades de la ciutat.

Els mitjans interessats en fer preguntes podran enviar-les per WhatsApp al número de telèfon +34 677 403 371.

 

 

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS:

A les 10.00h a la Sala Lluís Companys el comissari de Nadal Oriol Martí, acompanyat d’alguns dels artistes, presentarà detalladament el programa de la Ciutat de Nadal 2021. Aquesta informació romandrà embargada fins a la finalització de l’acte que es farà posteriorment al Saló de Cent.

Ambdues convocatòries es podran seguir per streaming des del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Campanya del Nadal/ Campanya del Nadal 2021/ nadal/ Nadal 2021/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina