L’Ajuntament obre noves borses de treball per cobrir les necessitats dels diferents serveis municipals : Servei de Premsa

L’Ajuntament obre noves borses de treball per cobrir les necessitats dels diferents serveis municipals

16/12/2021Temps estimat de lectura: 3 minuts

Les persones interessades es podran inscriure als processos selectius entre els dies 16 de desembre i 4 de gener

La selecció es basa en les competències i els valors i per primera vegada es valora el coneixement de les llengües alemanya, anglesa, àrab, francesa, italiana, urdú o xinesa per tal d’afavorir l’accés de les persones d’origen divers.

En total, són 33 les convocatòries incloses en aquestes borses de treball

Està previst que les proves es puguin fer el mes de març de 2022

L’Ajuntament de Barcelona i els seus ens adscrits posen en marxa unes noves borses de treball per disposar d’aspirants que permetin cobrir les necessitats que es requereixen de manera habitual als diferents serveis municipals. El període d’inscripció tindrà lloc entre el dia 16 de desembre de 2021 i el 4 de gener de 2022. La previsió és que les proves es realitzin el mes de març de 2022 i les entrevistes s’estendran més enllà en el temps.

Aquesta convocatòria forma part del desplegament de la Mesura de Govern. Estratègia de persones i desenvolupament organitzacional 2019-2023, així com del Pla Barcelona Interculturalitat. Ambdues mesures contemplen la incorporació de la diversitat sociocultural de la ciutat en el personal de l’Ajuntament i en la provisió de serveis. Així mateix aposten per la incorporació de persones de perfils competencials i professionals més diversos que contribuiran a la innovació i adaptació dels serveis a les noves realitats i per tant a una major competitivitat de l’organització.

La voluntat és poder cobrir necessitats temporals i estructurals, en la major part de les professions municipals, amb nou personal. En la línia de potenciar la selecció basada en competències i valors aquestes borses se centraran exclusivament en proves:

 

El procés selectiu inclourà 33 categories laborals

Les borses de treball que s’obriran correspondran a Tècnic Superior, Tècnic Mig i Auxiliar. Pel que fa a Tècnic Superior, les categories laborals són:

Pel que fa a Tècnic Mig seran:

En el cas dels Auxiliars:

El procediment només permet accedir a una de les categories convocades, afavorint així una gestió més eficaç dels nomenaments. Algunes borses tenen especialitzacions que es podran sol·licitar un cop tancat el període d’inscripcions (com atenció al ciutadà en la categoria auxiliar, o promoció econòmica internacional o prevenció de riscos laborals en la categoria tècnica superior de gestió). També amb posterioritat a la inscripció es podrà triar l’idioma de la prova de llengua estrangera, en cas que es vulgui una diferent a l’anglès. Els idiomes possibles seran: xinès, urdú, àrab, francès, italià i alemany.

Per informar sobre el desenvolupament d’aquests processos selectius i facilitar la inscripció, l’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania el següent web: www.barcelona.cat/processos-selectius-2021Compartiu aquest contingut

Paraules clau
borses/ ocupació/ ocupació pública/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina