120 joves reflexionen sobre les oportunitats de treballar en el món de l’esport : Servei de Premsa

120 joves reflexionen sobre les oportunitats de treballar en el món de l’esport

18/12/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]La jornada està creada a partir de la demanda del jovent de portar l’esport al món laboral i pretén fer difusió de les oportunitats laborals d’aquest sector a la ciutat

La trobada vol a donar a conèixer les principals empreses del sector i els seus circuits d’inserció

Un total de 120 joves d’entre 16 i 25 anys han participat a ‘Mou-te! Fes de l’esport la teva feina’, la jornada formativa laboral del món de l’esport, un sector emergent i molt demandat entre els i les joves de la ciutat, celebrada al Centre Esportiu Municipal La Mar Bella al barri del Poblenou. En aquesta trobada, dirigida als alumnes d’estudis de formació professional, universitària i ocupacional vinculats a l’esport, hi han participat dos centres educatius on es poden cursar diferents cicles formatius relacionats amb el món de l’esport. Aquesta jornada està creada a partir de la demanda del jovent de portar l’esport al món laboral i pretén fer difusió de les oportunitats laborals d’aquest sector a la ciutat. També vol a donar a conèixer les principals empreses d’aquest àmbit i els seus circuits d’inserció i de transició formació-feina.

Els joves han participat en la jornada en format circular, en dividir-se en quatre espais amb funcionament simultani per tal d’arribar a més joves i al mateix temps treballar en grups reduïts. La jornada ‘Mou-te, fes de l’esport la teva feina’ és una iniciativa del Departament de Joventut i l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, amb la participació de l’Institut Barcelona Esports (IBE) i emmarcada en el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat a través dels serveis infoJOVE de Barcelona.





Paraules clau

esport/ jornada/ Mou-te! Fes de l’esport la teva feina/ ocupació/