Eloi Badia visita l’obra finalitzada de la plaça d’Armes al parc de la Ciutadella : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Eloi Badia visita l’obra finalitzada de la plaça d’Armes al parc de la Ciutadella

14/01/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Descarregar imatges (PDF)

 

 

Avís important:
Les imatges publicades en aquesta secció només poder ser utilitzades amb finalitat periodística per il·lustrar l’acte al que fan referència i no poden ser utilitzades fora del seu context.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Parc de la Ciutadella/ plaça d’Armes/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina