Xavier Marcé participa a Madrid a FITUR 2022 : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a Madrid a FITUR 2022

18/01/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]L’Ajuntament Barcelona serà present a la 41a edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que tindrà lloc a Madrid aquesta setmana (del 19 al 23). Una delegació municipal, encapçalada pel regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, es desplaçarà a la primera fira internacional de l’any dedicada a la indústria del turisme amb la presència de 165 països. Per part de Turisme de Barcelona també assistiran a FITUR el seu president Eduard Torres, i la directora general, Marian Muro.

Barcelona té un espai reservat dins de l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme per mostrar tota la seva oferta promocional d’experiències a través de diferents propostes de la ciutat i de la Destinació Barcelona.
Barcelona participarà en l’acte de formalització de la incorporació de l’Observatori de Turisme de Barcelona (OTB) a la Xarxa Internacional d’Observatoris de Turisme Sostenible (INSTO) de l’Organització Mundial del Turisme (OMT). Un reconeixement al compromís local per monitoritzar l’impacte econòmic, ambiental i social del turisme i fer-lo sostenible. La incorporació a la xarxa possibilita la creació d’un sistema d’indicadors comuns de turisme sostenible alineats amb els ODS de l’Agenda 2030 amb altres entitats internacionals.
En un un acte conjunt amb la Diputació de Barcelona i el Consorci es promocionarà l’enoturisme amb la presentació de les Rutes del vi de Barcelona, una sèrie d’accions de promoció de vins i cellers catalans.

El regidor participa també en la taula rodona sobre l’avenç de la perspectiva de gènere en les administracions públiques en la II edició del Women Leading Tourism.

Marcé assistirà a la presentació del projecte Forward Travel, per posicionar internacionalment les destinacions turístiques en el segment luxe i mantindrà trobades amb responsables d’associacions professionals.

Amb les ciutats que juntament amb Barcelona formen part de la Red de Juderías de España es presentarà a la fira la guía Destinos de Sefarad.

A nivell institucional es trobarà amb els regidors de turisme de les ciutats de Palma de Mallorca i València per explorar sinèrgies amb ambdues destinacions en l’àmbit del turisme cultural i sostenible.





Paraules clau

fitur/ turisme/