Jaume Collboni visita el punt d’informació sobre terrasses que s’ha instal·lat a la seu del Gremi de Restauració : Servei de Premsa

Jaume Collboni visita el punt d’informació sobre terrasses que s’ha instal·lat a la seu del Gremi de Restauració

20/01/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Divendres 21 de gener, a les 10:30 hores (Gran Via de les Corts Catalanes, 481, baixos), el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, Montse Ballarín, visitaran el punt d’informació que s’ha instal·lat a la seu del Gremi amb motiu del procés de regularització de les terrasses provisionals concedides durant la pandèmia. A la visita també participarà el director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols.

El punt d’informació sobre terrasses es troba a disposició de tots els restauradors de la ciutat, siguin o no membres del Gremi, i ofereix assessorament informatiu gratuït sobre qüestions normatives, calendari del procés de regularització, característiques del tràmit administratiu, models de plataforma de terrassa en calçada, etc. El servei compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

En acabar la visita, Collboni i Pallarols atendran els mitjans de comunicació.





Paraules clau

Gremi de Restauració de Barcelona/ restauració/