Laia Bonet presenta el Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls : Servei de Premsa

Laia Bonet presenta el Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls

20/01/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

La tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, ha presidit avui al Saló de Cent l’acte institucional de presentació del Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls juntament amb la seva alcaldessa, Dolors Farré.

A l’acte institucional hi ha assistit una àmplia representació de la corporació vallenca i de la Fundació Festes Decennals. Música i una conferència sobre les vivències de les Decennals, a càrrec de Josep M. Selva han servit per donar a conèixer aquesta Festa Patrimonial d’Interès Nacional, que se celebra amb motiu del 24è desenari de la Mare de Déu de la Candela.

 

 

 

 

Una celebració singular i única per la seva periodicitat, magnitud, dimensió espectacular, caràcter patrimonial, confecció participativa del programa i per la gran varietat d’actes que s’hi integren. Una festa que combina tradició i innovació/modernitat

Com a cloenda, les dues colles castelleres vallenques, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls han aixecat dos pilars de cinc al pati de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Descarregar imatges (ZIP)

Veure imatges





Paraules clau

Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls/