Pau Gonzàlez participa en la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni : Servei de Premsa

Pau Gonzàlez participa en la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni

21/01/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Dissabte 22 de gener, a les 10.45 hores, (davant de l’Escola Pia de Sant Antoni, c/ Ronda de St. Pau 72), el regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, donarà la benvinguda a la 197 edició de la cavalcada dels Tres Tombs, que s’emmarca dins de la Festa Major de Sant Antoni i que en aquesta edició homenatjarà el món sanitari. En aquest punt tindran lloc els parlaments i el pregó, que anirà a càrrec de Vicenç Gasca i Grau, veí del barri, empresari i comerciant del barri. També s’hi farà la tradicional benedicció dels animals.

La cavalcada dels Tres Tombs de Barcelona està organitzada per la Federació Tres Tombs Sant Antoni de Barcelona, entitat formada per, l’Arca de Noè, l’Associació de Veïns del barri de Sant Antoni, la Germandat de Sant Antoni Abat i Sant Antoni Comerç. Compta amb el suport del Districte de l’Eixample i de l’Ajuntament de Barcelona.

En la cavalcada, que és la segona més antiga de Catalunya després de la d’Igualada, hi participaran més de 85 èquids i 54 carros i carruatges representatius de la mobilitat de Barcelona, dels seus serveis, dels transports entre pobles i de les feines agrícoles i rurals.

L’organització recorda que caldrà seguir en tot moment les mesures vigents de prevenció de la Covid-19.

Recorregut: carrer de Tamarit – carrer del Comte Borrell (Mercat de Sant Antoni) – carrer del Parlament – ronda de Sant Pau – carrer d’Urgell – carrer de Tamarit – carrer de Villarroel – carrer de Floridablanca – ronda de Sant Antoni – plaça de la Universitat – carrer de Pelai – la Rambla (descendent) – carrer de l’Hospital – plaça del Pedró – carrer de Sant Antoni – carrer de Manso (fins a l’avinguda del Paral•lel)
Composició del seguici de carruatges, colles i muntadors.
– Vehicles (motos i cotxes) de la Guàrdia Urbana.
– Llancers de la Guàrdia Urbana.
– Carruatge capella amb la figura de sant Antoni.
– Disset genets (tres dels quals amb el penó de Sant Antoni) com a comitiva oficial dels Tres Tombs i el penó de Santa Eulàlia.
–  Mossos d’Esquadra, representats per la seva secció esportiva hípica.
–  Cavalls i penó en representació de les colles de Sant Medir.
–  Carruatge oficial dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona amb els presidents de les entitats organitzadores i autoritats.
–  Carruatges de les entitats organitzadores amb els respectius penons i banderes (Arca de Noè, Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, Germandat de Sant Antoni Abat i Sant Antoni Comerç).
–  Carruatges de diversos partits polítics.
–  Carruatges d’entitats i associacions barcelonines.
–  Carruatges urbans: Carrossa dels serveis funeraris de Cementiris de Barcelona, carruatge d’Estrella Damm, carruatge de Bombers, entre d’altres.
–  Carruatges en representació dels Tres Tombs de Catalunya.
–  Genets participants a cavall.
–  Vehicles de neteja i vehicles de tancament de rua.

També trobareu més informació a la web www.trestombsbarcelona.cat





Paraules clau

sant antoni/ tres tom/