S’obre al trànsit el carrer de Pamplona, entre l’avinguda Meridiana i Tànger, a Sant Martí : Servei de Premsa

S’obre al trànsit el carrer de Pamplona, entre l’avinguda Meridiana i Tànger, a Sant Martí

11/02/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Amb l’actuació, Pamplona queda unit al carrer de los Castillejos i s’aconsegueix millorar la mobilitat de l’entorn de la plaça de les Glòries i la connexió entre els districtes de l’Eixample i Sant Martí

Aquesta setmana ha quedat obert al trànsit el carrer de Pamplona, entre l’avinguda Meridiana i el carrer de Tànger, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou del districte de Sant Martí. Des d’ara, Pamplona queda unit al carrer de los Castillejos, de manera que s’ha millorat la mobilitat de l’entorn i la connexió entre els districtes de l’Eixample i Sant Martí.

L’actuació, que ha permès modificar la rasant que hi havia d’uns set metres al carrer de Pamplona, també ajudarà a resoldre la mobilitat al voltant de la plaça de les Glòries, actualment en transformació i que desplaça el trànsit rodat al seu perímetre exterior.

Amb l’obertura del pas als vehicles, s’ha habilitat un pas de vianants semaforitzat –provisional fins que no estiguin acabades les voreres de l’àmbit–, i a la cruïlla de Tànger-Pamplona també s’hi ha instal•lat la semaforització corresponent.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Sant Martí/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina