Jordi Rabassa participa a la inauguració del faristol commemoratiu dels Safareigs de les Cases del Governador : Servei de Premsa

Jordi Rabassa participa a la inauguració del faristol commemoratiu dels Safareigs de les Cases del Governador

18/02/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Dissabte 19 de febrer, a les 11.00 hores (plaça de Verdum (Nou Barris)), el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, participarà a la inauguració del faristol commemoratiu dels Safareigs de les Cases del Governador. A l’acte també hi intervindran representants de l’associació veïnal del Verdum i de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris.

L’acte vol posar en valor la relació de les dones amb la memòria del barri a través del reconeixement d’aquest espai de trobada comunitària i antirepressiva.

Aquest és un dels actes del programa ‘Memòria de les lluites per l’habitatge’, que busca estudiar, difondre i reivindicar els moviments i les persones que han desenvolupat estratègies col•lectives per la defensa del dret de l’habitatge a la ciutat.

El programa presenta una proposta d’activitats codissenyades amb les taules de Memòria dels deu districtes de la ciutat, que combina reflexió entorn les memòries urbanes que es dona en aquest espais de participació i la recerca universitària. Culminarà al mes de juny amb una trobada de totes les Taules i la presentació del mapa de lluites.

Aquí es pot consultar tot el programa





Paraules clau

cases del governador/ Nou Barris/