Beat Barcelona mostrarà l’esperit de la ciutat al Mobile World Congress 2022 : Servei de Premsa

Beat Barcelona mostrarà l’esperit de la ciutat al Mobile World Congress 2022

23/02/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]

Barcelona comptarà per primera vegada amb un espai propi dins el MWC de 1500 m2, a l’aire lliure i amb diferents àrees on es combinarà el networking durant el dia i una oferta musical lúdica als vespres.

Tres dels festivals de música amb més projecció de la ciutat: Sónar, Cruïlla i el MIRA Digital Arts Festival portaran al congrés sessions de dj, instal·lacions i altres propostes culturals

El Beat Barcelona té l’objectiu d’apropar al MWC22 l’esperit i els actius de ciutat. Vol explicar al públic del congrés, a través de l’experiència, i el binomi cultura i promoció econòmica, com és viure i treballar a la ciutat.

Coincidint amb el MWC l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya de comunicació “Barcelona with you”, que des d’avui també es veurà a la cèntrica plaça del Callao de Madrid

L’espai Beat Barcelona l’impulsa l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de la Mobile World Capital i GSMA.

Barcelona estrena aquest any un nou espai propi de 1.500 m2 situat en una zona a l’aire lliure del recinte, entre les pavellons 4 i 6 del Mobile World Congress. El Beat Barcelona serà un entorn de networking professional i a partir de les 18.00h es convertirà en un espai de relax per conèixer i gaudir de les propostes que portaran els festivals Sónar, Cruïlla i MIRA Digital Arts Festival.

 

 

L’espai té capacitat per a 600 persones i es troba entre dos dels pavellons amb major tràfic de congressistes,  i que connecta l’espai Industry City del Mobile World Congress i la zona que acull la fira de referència per a start-ups 4YFN. Aquesta és la primera edició del congrés en què Barcelona compta amb un espai exclusiu dins el recinte i s’ha pensat en estreta col·laboració amb GSMA organitzador del MWC i el suport de la Barcelona World Capital.

 

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

Decarregar imatges i vídeos

Paraules clau

Beat Barcelona/ MWC 2022/ MWC22/