Jaume Collboni i Joan Ramon Riera fan balanç de les mesures aplicades durant la pandèmia del Pla de Foment de l’Ocupació Juvenil : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Joan Ramon Riera fan balanç de les mesures aplicades durant la pandèmia del Pla de Foment de l’Ocupació Juvenil

08/03/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode]Dimecres, 9 de març, a les 11.15 hores (Sala Mirador, Convent de Sant Agustí, Plaça de Pons i Clerch, 2), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, i el regidor d’Infància i Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, fan balanç del pla d’acció especial del Pla de Foment de l’Ocupació Juvenil engegat durant la pandèmia. Les mesures aplicades donen suport al talent jove i volen fer decréixer l’atur juvenil donant noves oportunitats laborals als joves. També hi assisteix la Comissionada de Promoció de l’ocupació i polítiques contra la precarietat, Raquel Gil.

L’objectiu del Pla és millorar les possibilitats del jovent al món del treball, acompanyant i formant als joves amb especial atenció a aquells que han perdut la feina recentment o que han vist minvades les condicions laborals i oportunitats a causa de la pandèmia.

 


Atenció a mitjans:

Prèviament a l’atenció als mitjans s’ha convocat la Taula de Foment de l’Ocupació Juvenil, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, amb entitats, sindicats i diferents organismes. Els mitjans gràfics que ho desitgin poden prendre imatges de la trobada.
Telemàticament es podrà seguir en streaming a través del web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).





Paraules clau

ocupació/ Ocupació Juvenil/ Pla de Foment de l’Ocupació Juvenil/