Xavier Marcé assisteix al sopar de benvinguda a les delegacions que participaran a la Barcelona Eurovision Party : Servei de Premsa

Xavier Marcé assisteix al sopar de benvinguda a les delegacions que participaran a la Barcelona Eurovision Party

25/03/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 25 de març de 2022, a les 19.30 a l’Hotel ME, carrer Casp 1-13, el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, assisteix al al sopar de benvinguda a les delegacions d’artistes que participen l’endemà a la BCN Eurovision Party.

La BCN Eurovision Party tindrà lloc a partir de les 20.30 hores, el dissabte 26 de març a la sala Apolo de Barcelona. La festa reunirà 1200 persones i hi actuaran artistes representants de 15 països que participaran al Festival d’Eurovisió a Torí al maig.

Barcelona acull per primera vegada una de les festes prèvies al concurs, també se’n fan a ciutats com Londres, Amsterdam, Madrid o Tel Aviv. A la BCN Eurovision Party s’hi presenten algunes de les cançons i artistes que participaran al festival, com la representant espanyola, Chanel. La festa comptarà amb actuacions d’altres artistes eurovisives com Rosa López, Conxita Wurst o Jamala, guanyadora d’una de les edicions d’Eurovision representant a Ucraïna.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Barcelona Eurovision Party/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina